Pro správné fungování tohoto webu je zapotřebí mít v prohlížeči povolen JavaScript.
Zákaznická podpora:608067463info@4bambini.cz

Rozvíjíme předškoláky s magnetickou stavebnicí SmartMax

Magnetická stavebnicei SmartMax patří mezi nejžádanější hračky pro malé děti. Je to jednoduchá stavebnice, která zabaví děti na dlouhou chvíli. Tyčinky i koule jsou dostatečně velké a malé děti je snadno uchopí a nehrozí nebezpečí spolknutí. Tato stavebnice je ideální pro hravý rozvoj předškoláků: potrénují si barvy, tvary, abecedu i čísla.

Díky této stavebnici se děti naučí, jak fungují magnetické jevy. Jednotlivé díly drží pohromadě díky magnetům, proto je stavění se SmartMaxem jednoduché i pro malé děti, které ještě nemají tu správnou trpělivost.  Navíc rozvíjí u dětí kreativitu a jemnou motoriku. Větší děti - předškoláci - si s touto stavebnicí bezpochyby pocvičí také představivost, neboť tato magnetická stavebnice umožňuje dětem sestavit téměř cokoliv. Stavby dvojrozměrné i trojrozměrné.
 

Rozvíjíme prostorovou a geometrickou představivost, připravujeme se na školu

Děti mohou postupovat od těch nejjednodušších staveb ke složitějším. Všechny sady stavebnic jsou navzájem kompatibilní. Pro menší děti doporučujeme začít se startovací sadou nebo některou ze sad, ze kterých děti skládají různé postavičky nebo zvířátka jako např. Moje první zvířátka z farmy, Moji první dinosauři, Můj první vláček se zvířátky a další. Základní sadu můžete později rozšířit o sady s krátkými a dlouhými tyčinkami, se zatáčkami a s magnetickými koulemi.

Každá stavebnice obsahuje návod, kde jsou vyobrazeny jednotlivé stavby, které můžete sestavit. Fantazii a tvořivost zde děti také uplatní a zcela doporučujeme nechat dětem prostor pro vlastní projev. U mnoho budoucích povolání je fantazie předpokladem úspěchu. 

Děti trénují hrou barvy, počty a dokonce ve školkách ji používají jako didaktickou pomůcku k procvičování základních geometrických tvarů. Nebojte se do stavění zapojit a dávejte dětem otázky, díky kterým jim pomůžete jejich stavbu dále rozvinout nebo doplnit. 

 

SmartMax Start XL - 42 ks

  • SmartMax Start XL - 42 ks

     Tato magnetická stavebnice představuje ideální hračku pro malé děti od 1 roku, v tomto balení najdete 42 ks (12 dlouhých a 18 středních tyček, 12 koulí). Přitahování a odpuzování magnetů je ohromí na jejich cestě za poznáním.

     

    SmartMax - Moje první Safari zvířátka - 18 ks
    SmartMax - Moje první Safari zvířátka - 18 ks

     Ideální jednoduchá stavebnice SmartMax pro malé děti od 1 roku využívá ke spojování jednotlivých částí magnetismus. Děti si vždy ze tří částí postaví 6 zvířátek - žirafu, lva, nosorožce, slona, krokodýla a hrocha. Celkem stavebnice obahuje 18 dílků.
     

    SmartMax - Můj první totem

    SmartMax - Můj první totem
     

    Magnetická hra Můj první totem je určena pro malé děti ve věku od 18 měsíců. Hra dětem nabízí hned několik aktivit. Děti bezpečným a zároveň zábavným způsobem objevují kouzlo magnetů. K dispozici mají děti 8 stavebních dílků s různými zvuky a texturami. Na některých kostkách jsou vyobrazené obličeje zvířátek. Ze stavebních bloků si děti postaví totem.


I děti předškolního věku se umí zabrat do jedné činnosti na desítky minut. Osvědčily se nám kuličkové dráhy, do kterých jsou děti přímo zapálené a nevnímají okolí. S magnetickou kuličkovou dráhou si děti postaví opravdu velké a propletené hřiště trubek, do kterého spustí kuličku. Některé děti fascinuje cesta kuličky a vrací ji na start znovu a znovu, jiné zase zase rády sestavují dráhu pro valící se kuličku. 

  • SmartMax - kontejner s kuličkovou dráhou - 44 ks

    SmartMax - kontejner s kuličkovou dráhou - 44 ks
     Magnetická kuličková dráha Smartmax s magnetickými díly je ideální k vytvoření jedinečné kuličkové dráhy. Tato magnetická stavebnice představuje zábavnou hračku pro malé děti od 3 let. Přitahování a odpuzování magnetů je ohromí na jejich cestě za poznáním. Jednotlivé magnetické díly se jednoduše spojují jedním kliknutím.
     
  • SmartMax - mega kuličková dráha - 71 ks

    SmartMax - mega kuličková dráha - 71 ks

    Velká magnetická kuličková dráha SmartMax. S touto sadou si děti postaví opravdu velké a propletené hřiště trubek, do kterého spustí kuličku. Mohou si vytvořit různé struktury a nechat kuličku proběhnout, což je pro děti velká zábava. Tato magnetická stavebnice představuje ideální hračku pro malé děti od 2 let. Přitahování a odpuzování magnetů je ohromí na jejich cestě za poznáním. Starší děti mohou budovat věže, mosty a další super velké stavby. Jednotlivé magnetické díly se jednoduše spojují jedním kliknutím. Všechny díly lze kombinovat se všemi stavebnicemi Smartmax. Sada obsahuje 71 dílků, jak vidíte na doplňujícím obrázku. Smartmax - mega kuličková dráha získala ocenění správná hračka. Můžete si stáhnout návod na sestavení kuličkové dráhy.
     

    SmartMax - dráha pro kuličku - 30 ks

    SmartMax - dráha pro kuličku - 30 ks
     

    Tato magnetická stavebnice SmartMax dráha pro kuličku je ideální hračkou pro malé stavitele. Sestavíte si krásnou kuličkovou dráhu. Jednotlivé magnetické díly se jednoduše spojují jedním kliknutím. Všechny díly lze kombinovat se všemi stavebnicemi Smartmax. Tato sada obsahuje 2 dlouhé tyče, 8 středně dlouhých tyček, 3 zakřivené trubky, 2 rovné trubky, 2 trychtýře, 9 kovových kuliček a 4 panely s otvory.

     

Jak dál pro zkušené stavitele?

Magnety mají ideální pevnost pro snadnou montáž různých jak dvourozměrných, tak i třírozměrných konstrukcí. Každá sada SmartMax má návod, který vám ukáže základy magnetických jevů, naučí vás způsoby jak posílit struktury, naučí vás budovat věže nebo mosty a pečlivě vám představí stavební projekty od jednoduchých až po velmi náročné. Děti pak s vaší pomocí jistě zapojí vlastní fantazii a vymyslí vlastní nápadité sestavy.

U stavění záleží hlavně na šikovnosti malého stavitele. Pokud už stavebnice SmartMax nestačí, je ideální volbou její velký bratr stavebnice GeoSmart. Tato stavebnice je určena pro děti od 6 let a nabízí nekonečné stavitelské a herní možnosti.