Pro správné fungování tohoto webu je zapotřebí mít v prohlížeči povolen JavaScript.
Zákaznická podpora:608067463info@4bambini.cz

Lilliputiens: Vyrobeno s pečlivostí a láskou

Za belgickou značkou Lilliputiens stojí tým kreativních maminek, které se rozhodly spojit síly a udělat ze svého koníčka podnikatelský plán. I když jejich cesta nebyla snadná, z jejich roztomilých textilních hraček se stal fenomén. Jsou populární nejen ve světě, ale také v České republice.

Lilliputiens - šest kreativních duší


Příběh Lilliputiens začíná tehdy, když dvě kamarádky, maminky s kreativní duší, postrádaly pro své děti měkké, kvalitní a bezpečné hračky. Právě to je přinutilo, aby se zamyslely nad možností vytvořit vlastní značky, kterou by nabídly ostatním maminkám. Od svého začátku v roce 1995 se značka rozrostla o další čtyři členy rodiny Lilliputiens. S láskou vyrábějí originální textilní hračky, které se vyznačují nápaditým designem, příjemným materiálem a především bezpečností.

Proč vybrat textilní hračky od Lilliputiens?

Není snadné vybrat hračku, kterou si dítě okamžitě zamiluje. Určitě to znáte. Koupíte hračku, ale brzo skončí někde v koutě bez povšimnutí. Kreativní tým Lilliputiens přenesl své dětské sny do krásných hraček, které rozvíjí dětem fantazii až do vesmíru.  Vyznačují krásným designem, příjemným materiálem a hlavně: přitahují děti jako magnet! Z textilních hraček Lilliputiens máme radost všichni: designéři, prodejci, rodiče a - především děti.

 

 

Příběh v každé hračce

Značka Lilliputiens vytvořila pohádkový svět, ve kterém má každá látková hračka svůj vlastní příběh: vychytralá a okouzlující liška Alice, zvířátka, o které se stará pilný farmář, nádherný jednorožec Louise, stále usměvavý a trochu neohrabaný pes Jef, odvážný a značně sebejistý lemur Georges, roztomilé a hodné miminko Anais a další. 

Roztomilé postavičky ve veselých barvách jsou příjemné na dotek, ukrývají v sobě velké množství aktivit ke zkoumání a pomáhají rozvíjet se nejpřirozenější cestou - hrou. Stimulují kreativitu, motorické dovednosti, napodobování rolí a mnoho další. Nechte děti objevovat svět kolem sebe hravým a výchovným způsobem.